Hjalmar är tillbaka

Hjalmar kommer ta steget över linjen i år och prova skorna som DB. Jag tvivlar inte på att han ska kunna passa som DB då han är en av de mest atletiska spelarna i truppen. Han kommer även vara en resurs för Offense under säsongen samtidigt

Jacob Nordman Wesslén DC

Hjalmar Gertsson urspungligen från Ystad Rockets, har spelat med oss i många år. Lite extra roligt för honom och hans gamla lagkamrater i Ystad att vi hade ett farmaravtal 2022 och att samarbetet fortsätter 2023. Hjalmar har under flera år varit en produkt widereceiver. 2022 spelade han även en del runningback. I år kommer Hjalmar utgå från en position som defensiv back. Detta sagt så är Hjalmar ovärderlig för oss 2023 då han kan bidra på flera positioner. Detta kommer att vara värdefullt och skapar djup på flera positioner och han kan kommer garanterat konkurrera på starter positionen på både WR och DB.

Hjalmar Gertsson 2014 i Ystad Rockets tröja

Hjalmar var med i SM Guld laget 2021 där han gjorde en lång td på pass från Trevor Vasey på en pass över mitten.

SM Guld laget 2021