Kom och Prova

Amerikansk fotboll är en sport som passar alla. Oavsett om du är elitidrottare som vill byta sport, gymperson som är trött på vikter, en glad motionär eller inget av det alls så är du lika välkommen oavsett vilket. Vi har positioner för alla kroppstyper och mentaliteter.Örebro Black Knights har lag som sträcker sig från juniorlagen U9, U11, U13, U15, U17, U19 till senior dam- och herrlag. I juniorlagen spelar tjejer och killar tillsammans. Vi kräver ingen förkunskap för att börja spela med oss.

Vi välkomnar självklart även seniorspelare, både herrar och damer, över 20 år som vill prova på. Det brukar inte ta så lång tid att begripa hur amerikansk fotboll spelas och har man lite idrottsbakgrund går det oftast väldigt snabbt.


KOSTNADER De första tre träningarna deltar du i helt gratis. Vill du sedan fortsätta så betalar du medlemsavgiften på 300 kronor.Skydd kan du hyra första året för 500 kronor. Fotbollsbyxor med skydd och träningströja som du kan dra över skydden behöver du köpa, de kostar totalt cirka 500-700 kronor. I övrigt behöver du bara ha träningskläder och fotbollsskor.

KONTAKTA OSS För direktkontakt med någon i ett lag eller för mer info om ett lag. Här finns kontaktuppgifter till de olika lagen, kalender med träningar, matcher mm


Här kan ni komma i kontakt med respektive lag


U9
U11/U13
U15
U17
U19
Dam
Herr

Har ni några frågor så maila oss

Välkommen till ÖBK familjen

Foto ovan: Jonas Domfors