Trevor Vasey förlänger med herrlaget

Nu är det klart att det blir ett tredje år i Black Knights-tröjan för Trevor Vasey. Trevor som väntar barn med sin sambo har varit i Örebro lite över en månad redan, men nu är också kontraktet för säsongen 2023 underskrivet.

If you would have told me 10 years ago I would be having a kid in Sweden I wouldn’t believe you, but here I am and I couldn’t be more happy!

Trevor Vasey, QB Örebro Black Knights

Trevor spelade sin första säsong för Örebro i 2021, och det blev succè direkt när han tog herrlaget till ett historiskt SM-guld. På vägen dit hämtade han hem priset som årets importspelare i Superserien och priset som den mest värdefulla spelaren i finalen. Efter framgångarna i 2021 var förväntingarna stora på laget, och Trevor, något som kanske påverkade resultatet. I 2022 var Black Knights ostabila och säsongen innehöll nedgångar i två stora förluster mot Stockholm Mean Machines, varav den ena i finalen, men också uppgångar där laget vände ett tidigt underläge mot de danska mästarna till en seger och avancemang i Champions League. Klok av erfarenheten vet Trevor vad som skall till för att 2023 inte skall bli en upprepning av 2022.

Foto: Jonas Domfors

I think we just have to take things one step at a time. Last year I may have been to ambitious and looking to much in the end result instead of taking it one day at a time and getting better. I would get frustrated when things weren’t working out the way I wanted to. I am enjoying it much more this year taking it one practice at a time and not focusing on the end goal. There are really good people in this organization and I’m having fun building it up day by day with them.

Trevor Vasey, QB Örebro Black Knights

Kontinuitet är viktigt för utvecklingen av laget, och speciellt på den viktigaste positionen i ett amerikanskt fotbollslag. Sportgruppen er väldigt glada för att Trevor önskar att komma tillbaka.

Trevor håller en riktigt hög nivå. Den är inte många QBs som är närmare två meter, 110 kg och som kan kasta bollen 70 yards utan någon större ansträngning. Att inte behöva starta på nytt med en ny importspelare på QB-positionen har ett enormt värde. När spelaren också är så pass omtyckt i laget som Trevor är var det ett enkelt beslut att välkomna honom tillbaka til Black Knights.

Johan Sjögren, Sportgruppen
Restaurang Kvarteret är en viktig partner i vårt partnernätverk 2023