Farmaravtal med Ystad Rockets 2023

2022 hade vi ett farmaravtal med Ystad Rockets. Mycket tack vare hemvändande runningbacken Timmy Göransson som flyttat hem och är en starkt bidragande orsak till Ystad Rockets utveckling den senaste tiden. Timmy har spelat två säsonger tidigare med ÖBK innan han gjorde ett år i Stockholm Mean Machines. Samarbetet ifjol fungerade så pass bra att båda klubbarna vill fortsätta med ett farmaravtal 2023. Totalt var det 9 spelare från ystad som spelade med ÖBK i Superserien 2022 och CEFL, Copenhagen Towers borta. ÖBK hade ungefär lika många som under året spelade med Ystad några matcher. Visst blev det långa resor men vad gör man inte för sporten vi alla älskar. Det var inte bara på planen vi hade roligt utan även utanför både i Örebro och Ystad.

Timmy Göransson, en grym spelare och engagerad i utvecklingen i Ystad Rockets. Drivande energiknippe utöver det vanliga med stort hjärta för sporten.

Det är mycket roligt och positivt som händer kring Ystad Rockets. En som ligger bakom mycket av detta är Christian Glasnovic som är HC och diversearbetare i ystad Rockets namn. Christian har ett enromt hjärta för sporten och gör ett enastående arbete med att marknadsföra Ystad Rockets och attrahera gamla och nya spelare spelare till klubben. De var några sekunder från att vinna div 1 ifjol och satsar på att vinna div 1 2023.

Christian Glasnovic, drivande kraft och HC i Ystad Rockets

En av de som återvänt till spel i Ystad är Markus Persson som varit en framgångsrik och diktig spelare i Carlstad Crusaders under några år och som även varit proffs i Finland.

Markus Persson, duktig spelare som gör sitt andra år efter återkomsten till Ystad Rockets.

andra spelare som spelade med Örebro 2022 var bla Casper och Jens Rosenberg, Mattias Hägerhult, Hampus Palm, Max Nurminen.

Spelaschema i SCandinavian Cup

Spelschema Superserien

Spelschema Div 1