There is Only One

Hans energi på planen är enorm och spelar med en passion som ingen annan. Han kan spela och spelar på flera positioner, DL, LB, OL, TE, FB. Han älskar att spela special teams där han flyger fram och gillar jaga livet ur bollbäraren. Han är en lysande longsnapper sedan många år och helt ovärderlig för laget på planen och utanför planen med sin energi. Han är en fantastisk människa, lagkamrat och spelare. Jag är så glad att Cesar är den han är och fortsätter bidra i klubben på det sätt bara han kan.

Micael Jönsson HC
Cesar Hebel i aktion på Behrn

Ett lag i amerikansk fotboll består av många spelare. Det finns karaktärer av olika slag och en av de som kryddar tillvaron mest av alla är vår fransman Cesar Hebel som nu gör sin 11 säsong efter 2013 kommit tlll Black Knights från franska Saint-Ouen Cougars. Cesar har även spelat amerikansk fotboll i Australien och Nya Zeeland.

Cesar Hebel i Saint-Ouen Cougars

Cesar är nu en stadgad familjefar sedan många år boende i Hallsberg.

I sportsillustrated beskrevs Cesar i en artikel 2015

Cesar Hebel, foto 2015 av Jenny Vrentas Sportsillustrated