Örebro & Tyresö U19 Samarbete 2024

Inför höstens U19-serie har Örebro Black Knights inlett sammarbete med Tyresö Royal crowns för att spela under gemensam flagga. Planen var att Örebro skulle spela med eget lag för första gången på länge, men på grund av tunn trupp inför serieanmälan gjordes valet att istället samarbeta med ett annat lag för att kunna ge spelarna bättre förutsättningar för att spela en hel U19 säsong och få chansen att utvecklas. Tyresö blev det laget att samarbete med. Tyresö, som har U19 lag anmält till seriespel, kommer vara det primära laget i samarbetet, men Örebro kommer även vara en kugge i lagets förberedelser samt seriespel.

Örebro och Tyresö har tidigare samarbetet med U19 lag, senast var 2019. Foto: Jonas Domfors

Båda lagen kommer bedriva egna träningar på hemmaplan under veckorna samt en gemensam träning som sker i Tyresö. Ett träningsläger kommer även hållas i Örebro inför säsongen, samt en hemmamatch kommer spelas i Örebro.

Vi ser fram emot samarbetet och önskar våra unga talanger all lycka inför höstens spel!