Guld och Champions league är målet!

Lagbygget inför 2024 fortsätter och näst på tur är en av dem mest tongivande spelarna i Black Knights försvar 2023, linebacker Edvin Jönsson.

Edvin hade under grundserien för superserien 13 solotacklingar, 23 assisterande tacklingar, och 4,5 tacklingar för förlust. Han hamnade på en femte plats i defensiva ledarstatistiken och en nominering till årets Linebacker i superserien 2023 och längtar efter ännu en säsong.

Jag har nog aldrig sett framemot en fotbolls säsong mer än denna. Det här blir min 6e säsong i superserien och äntligen är vi tillbaka till 8 lag. Jag tror starkt på oss i år, jag ser black knights som ett top lag i Norden.

Edvin Jönsson
Foto: Jonas Domfors

Huvudtränare och defensive koordinatorn Sam Eisenstadt är glad att Edvin fortsätter med Black Knights.

Vi är glada att ha Edvin tillbaka för 2024. Han är en väldigt talangfull atlet som älskar att spela fysiskt. Jag har sett en stor åtrå att bevisa att Örebro kan vara ett topplag och jag tror han är redo att ge hans allt denna säsongen!

Sam Eisenstadt
Foto: Jonas Domfors

Edvin siktar alltid mot guld, och efter det siktar han ännu högre,

Jag spelar bara för att vinna, så GULD är målet. Hoppas på att spela Champions league 2025

Edvin Jönsson

Vi ser fram emot att se Edvin jaga moståndarnas quarterbacks ännu en säsong!

Vi ses på Behrn Arena!