Mr. Worldwide Cewin Eriksson ser fram emot 2024!

Rankad 6e bästa DB i Europa av PPI, blivit utsedd till DB of the year sitt rookie år, vunnit SM-guld, spanskt liga guld och landslagsmästerskap, och haft ögonen på sig från amerikanska Division 1 skolor som North Dakota state. Defensiva backen Cewin Eriksson är en spelare med stor talang som varit varit världen runt, men väljer hemmaplan för 2024!

Valde att signa med Black Knights på grund av killarna i laget men även att Sam [Eisenstadt] är tillbaks som HC i klubben. Sen har jag ett stort hjärta för hela Black knights föreningen på grund av att hela min karriär startade i den här klubben och de har hjälpt mig att utvecklats otroligt mycket genom åren.

Cewin Eriksson

Huvudtränare Sam Eisenstadt som både haft Cewin som spelare 2021 då Black Knights tog SM-guld och 2023 i spanien där dem tog spanskt liga guld med Black Demons i Madrid är glad att ha Cewin med sig ännu ett år i jakt på guld.

Vi är glada att ha Cewin tillbaka för 2024. det har varit ett nöje att se honom växa dem senaste åren, inte bara som spelare men också som man. Han är väldigt tävlingsinriktad, smart, och atletisk. Han har verkligen förstått Safety positionen och jag tror han kommer ha en utbrytar-säsong! Hans tävlingsinriktade anda är smittsam och vill bidra till kulturen vi vill bygga här. Jag är väldigt taggad att ha Cewin med oss denna säsongen.

HC Sam Eisenstadt

Cewins tänker se till att bidra till lagkulturen med det han gör bäst.

Jag kommer bidra till en bra kultur genom att jag har otroligt mycket energi och älskar sporten och klubben. Så kommer alltid göra mitt bästa på träningar vilket bidrar till att hela träningskulturen blir mer Competitive.

Cewin Eriksson

Vi ser fram emot ännu ett år av Cewins talanger i laget!

Vi ses på Behrn Arena!