Stabila mottagaren Elliot Hammar förlänger

Lagbygget för 2024 fortsätter och det står klart att fjolårets rookie talang Elliot Hammar från Västerås som kommer fortsätta sin resa med Black Knights!

Elliot är ett dolt kraftpaket på reciever positionen och imponerade på offensiva koordinatorn Joel Isacsson som inte bara ser positivt på hans mottagartalanger utan även blockeringstalanger:

Elliot är en ung talangfull spelare som utvecklades enormt mycket förra året. Hans förmåga att fånga 50/50 bollar samt göra avgörande blockeringar är hans största styrkor på fotbollsplanen. Det ska bli kul att se hans fortsatta utveckling 2024!” – OC Joel Isacsson

I superseriens grundserie 2023 hade Elliot 10 mottagningar för 133 yards. I semifinalen mot Tyresö Royal Crowns hade han 2 mottagningar för 33 yards. Elliot har även varit en kämpe på special team där han har samlat på sig 4 solo tacklingar under säsongen.

Vi kan förvänta oss fortsatt framgång för Elliot med Black Knights 2024!

Vi ses på Behrn Arena!