Linebacker Oliver Nilsson förlänger!

Black Knights egna rookie of the year 2023 Oliver Nilsson förlänger för säsongen 2024.

Oliver Nilsson tog klivet upp i superserien 2023 efter ha spelat med Karlskoga wolves sedan 2018. Med rutinerad LB coach Filip Jönsson som mentor blev Oliver en viktig kugge i Black knights försvar. Oliver är en stark och fysisk fotbollsspelare, och Headcoach Sam Eisenstadt är taggad att få coacha Oliver 2024.

”We are excited to have Oliver signing with us this season. He brings a great energy to the team and really wants to be part of what we are creating within our club. He sets the tone and leads by example. He is coachable and I believe he will make a big contribution this season.” – HC Sam Eisenstadt

Oliver Nilsson #44 taggad på Behrn arena. Foto: Jonas Domfors

Oliver har många ögon på sig och klubbar som drar i honom både inom Sverige och Europa men valde ändå att spela 2024 med Black knights. Hans stora mål däremot är att få chansen till landslaget.

Vi förväntar oss många tacklingar av Oliver kommande säsongen!