Kvicka Jesper Lindéus med 2024!

Örebro Black Knights egna speedster Jesper Lindéus, en viktig kugge i Black Knights anfall, kommer fortsätta visa upp sina färdigheter på Behrn Arena även 2024.

Jesper är en ugn spelare i truppen men har ändå erfarenhet med råge. Han debuterade 2020 i superserien och var med i truppen som tog Örebros första SM-guld 2021. Sam Eisenstadt ser fram emot att ännu en gång ha Jesper med i laget.

”We are very excited to have Jesper joining us for 2024. He is shifty and fast with great hands. His development over the years has been fun to watch and he will be a great asset for us whether it is on offense or defense.” – HC Sam Eisenstadt

Jesper slutade som 6e bästa reciever enligt officiellt statistik med 246 yards och 4 touchdowns i grundserien. Han är ett ofantligt viktigt vapen i Black Knights offensiva! Tillsammans med sin Bror Johannes har dem varit svårfångade när dem tagit sig nerför planen.

Vi kan nog förvänta oss att Jesper ännu en gång blir central del av Black Knights anfall 2024!