Jon Zimmerman Eriksson, OL

Jon is a young, very talented player than have possibility to play at a high level. Besides phisical abilities, he posess talent to play the position, it is just a metter of consitency for him im order to show all of his potential.

Branko Mutic, OL Coach
Branko Mutic OL Coach

En av våra nyckelspelare på den offensiva linjen är Jon Zimmerman Eriksson. Jon är en stor stark och atletisk linjespelare med stor utvecklingspotential. Han har alla möjligheter att framstående spelare på den offensiva linjen. Jon kommer att fokusera på OL 2023. Spelade några matcher 2022 på OL och kommer att helt hänge sig till denna nyckelposition. Med sin storlek 198 cm och 134 kg så har han bästa förutsättningarna för att lyckas. Med sin aggressivitet så ska det bli roligt att följa hans utveckling.

Jon kom från Skövde Dukes till säsongen 2021. Här med #84 på ryggen.