Sepehr Mohammadi – ny RB-coach

Säsongen närmar sig, och Black Knights herrlag har full fokus på att bygga laget som skall ta sig an motståndare i både Superserien och Scandinavian League i 2023.

Det är med glädje sportgruppen kan meddela att Sepher Mohammadi har tackat ja till att vara RB-coach för herrlaget 2023. Sepher är inte någon duvunge, och han tar med sig nästan 20 år med amerikansk fotboll på översta nivå i ryggsäcken in i sin nya roll. Vi kommer också få se Seppe, som han också kallas, på planen då han inte lägger skydden på hyllen helt ännu.

Min plan för denna säsong är att spela samt coacha, och jag ser fram emot att göra det tillsammans med andra spelare och ledare för att få föreningen att växa.

Sepehr Mohammadi, Örebro Black Knights

Seppe startade sin karriär i Uppsala 86ers redan 2004, och blev en del av Black Knights-familjen i 2012. Här har han fastnat, mer på grund av föreningens familjära kultur än framgångarna på planen.

Det finns nog ingen förening som kan nå upp till den kultur som finns i Black Knights, men det är också viktigt att inte ta den för givet så den inte försvinner med framgångarna. Att få känna samhörighet till ett lag man vill se växa och utvecklas har gjort det svårt att sluta.

Sepehr Mohammadi, Örebro Black Knights

Sepehr ser vikten av mer än de sportsliga framgångarna, och han menar att föreningsutvecklingen inom alla områden är lika viktig som de sportsliga framgångarna.

Seppe är en viktig kulturbärare i laget, och då inte bara för det sportsliga, men också för helheten i föreningen. Det är med stor tacksamhet vi tar emot han tjänster som spelare, coach och föreningsutvecklare.

Johan Sjögren, sportgruppen

Vi önskar Seppe lycka till i 2023-säsongen!