ÖBK söker Partneransvarig

Örebro Black Knights söker Partneransvarig

Vi ska bli Sveriges bästa amerikanska fotbollsförening. Som ett steg i arbetet söker vi en engagerad partneransvarig som kommer att spela en nyckelroll i vår utveckling. Vill du vara med?

Detta kommer du att få göra
Som partneransvarig ansvarar du för vår partnerförsäljning samt driver vårt partnernätverk. Ett viktigt arbete är också att förvalta och utveckla befintliga partners. Du kommer även att arbeta med klubbens marknadsföring Du deltar på föreningens hemmamatcher där du skapar events samt genomför dem.

Du har säkert egna idéer kring vårt partnerarbete som vi gärna testar. Till din hjälp finns en idéell marknadsgrupp som bidrar med leads och kontakter.

Vi tror att du
Har erfarenhet av och intresse för försäljning. Vi tror att du har en idrottslig bakgrund och kunskap om Amerikansk Fotboll men det är absolut inget krav. Du är en lagspelare och brinner likt oss för att utveckla Örebro Black Knights.

Som person är du affärsfokuserad, driven och kommunikativ med en hög social förmåga samt bra på att bygga och vårda relationer.. Du bygger nätverk såväl internt som externt samt håller dig uppdaterad om den senaste utvecklingen på marknaden. Vi tror att du har ett bra kontaktnät inom Örebro och närliggande kommuner. Vi tror att du utgår från Örebro med omnejd och du bör ha B-körkort.

Vi vet att du får
Ett fritt och utvecklande arbete. Du får också en plats i vår ÖBK familj och arbetar med ett av Örebros bästa idrottslag. 2021 blev klubben Svenska Mästare för första gången på Herrsidan, Damlaget har sedan innan 2 SM guld, 2016 och 2017. Herrlaget spelade Champions League 2014 och 2022

Ansök nu!
Då vi gärna ser att du börjar så snart som möjligt sker intervjuer löpande. Skicka därför gärna in din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt till ordforande@blackknights.eu .

Vår Ordförande Patrik Anshelm svarar gärna på eventuella frågor och du når honom på samma mailadress.

Vi undanbeder oss kontakt från annonssäljare, rekryteringsföretag eller liknande i denna rekrytering.

Föreningen bildades 1989. Första mötet hölls under arbetsnamnet Örebro Eagles på Restaurang Continental. Då bestämdes att laget skulle heta Örebro Black Knights. De första spelarna tränade på Hagaby IP, för att senare få Mark Hesse som tränare till säsongen 1991. Laget vann div 3 1990, div 2 1991 och div 1 1992 för att från 1993 spela i Superserien. Laget var i SM-final 1998 och 1999, men man förlorade båda gångerna mot Stockholm Mean Machines, de senaste åren har Herr elitlaget gått till SM final , 2016 och 2017 men förlorade då mot Carlstad Crusaders. I 2021 vann herrarna sitt första SM-guld när Stockholm Mean Machines besegrades med 28-14 inför 3 000 åskådare på Behrn Arena. Dam elitlaget har vunnit två raka SM guld 2016 samt 2017.
Klubbens herrlag har spelat i Superserien 1993-2001, 2004 samt från 2011 – 2022.