Gustav Skeppner vänder hem

Inför säsongen 2020 anslöt en ung talangfull runningback efter att ha spelat hela sin karriär i Tyresö. Två säsonger erfarnare är det nu klart att Gustav Skeppner vänder hem för att spela säsongen 2022 med Tyresö Royal Crowns igen.

”Jag vill börja med att tacka alla i Örebro, från spelare upp till styrelsen, för att de välkomnade mig till laget med öppna armar. Jag vill tacka Erik Törnblom som tog in oss från Tyresö när vi inte fick ihop något u19 lag i Tyresö. Jag vill också tacka Timothy Speckman och Sam Eisenstadt och hela laget för två oförglömliga säsonger.”

Gustav Skeppner, RB
Foto: Benjamin Holmqvist

”Absolut tråkigt att förlora en sån spelare, en HARD RUNNER som springer över folk och tar dom yards som behövs när det behövs. Inte bara en grym spelare utan en härlig kille av planen också som kommer vara saknad på träningar.”

Johan Stål, OC

”Eftersom skolan har börjat vara på plats här i Stockholm istället för digitalt, som den varit förra året, så kommer jag inte kunna få ihop det med lektioner och restiden mellan Tyresö och Örebro. Örebro kommer alltid finns med mig och det känns jobbigt att behöva lämna laget.”

Gustav Skeppner, RB

Vi tackar Gustav för hans engagemang i föreningen och på planen och önskar honom stort lycka till i framtiden!