Ali Chakkour kliver vidare i karriären

Inför säsongen 2020 anslöt SM-guldmedaljören Ali Chakkour från Stockholm Mean Machines. Några sacks, skador och minnen rikare är det nu klart att nästa steg i karriären inte är med Örebro Black Knights. På grund av flertalet personliga skäl har Ali valt att spela säsongen 2022 med Tyresö Royal Crowns.

”Först och främst vill jag tacka mina lagkamrater, coacher, lagledare och alla som ingår i Black Knights familjen. De två senaste åren har varit bland de bästa i min karriär och jag kommer aldrig att glömma bort de. Jag planerade på att spela 2022 säsongen med Örebro, men på grund av personliga skäl finner jag mig själv i en situation där pendlandet från Stockholm till Örebro inte kunde balanseras med mina studier samt arbetssituation.”

Ali Chakkour, DL
Foto: Jonas Domfors

”Due to personal reasons Ali has decided to move back to Stockholm and sign with Tyreso this Spring. We are grateful for his time he spent with the Black Knights. He is a talented defensive player who has continued to improve year to year. We wish him all the best with Tyreso this season.”

Sam Eisenstadt, HC

”Örebro kommer alltid ha en plats i mitt hjärta oavsett om jag aldrig sätter på mig #39 igen på Behrn. Jag vill tacka Sam Eisenstadt, Aleksi Nyström, Filip Jönsson, Johan Lindahl, Timothy Speckman och alla mina lagkamrater som gav mig en chans att visa mina förmågor på plan. Black Knights familjen är något speciellt, något som inte går att beskriva med ord och kan enbart upplevas med erfarenheten av att ha varit där.”

Ali Chakkour, DL

Örebro Black Knights tackar Ali för hans tid och engagemang i klubben och önskar honom lycka till i Tyresö!