Black Knights Flaggfotboll ska till Danmark

Under den andra helgen i maj går Sportmonda Bowl av stapeln för den åttonde gången och turneringen är nu större än någonsin. I skrivande stund är 41 lag anmälda fördelat på 3 divisioner: Dam, Herr Elit och Herr Leisure/Mix. I Herr Elit återfinner vi mästarna från 7 olika länder och 2 lag från USA och i Dam finns lag från 5 olika länder. Förra årets turnering kantrades av corona och strax innan turneringens start drog sig lag från flera olika länder ur turneringen.

I’m excited to see 11 different countries represented. I believe our Elite division is the toughest none-national team tournament in Europe and I love that our leisure division is growing outside Scandinavia.

Martin Andersen, Grundare Sportmonda Bowl

Vi är ett nystartat lag med goda förutsättningar för att lyckas. Med lite medvind i rekryteringen så kommer vi kunna bygga ett slagkraftigt lag som är med och tävlar om en slutspelsplats. Resan till Danmark blir en bra erfarenhet att ta med in i årets seriespel.

Anton Lagerström, HC Flaggfotboll Örebro Black Knights

Black Knights kommer att delta i Leisure-divisionen där motståndarna kommer från Spanien, Danmark, Tyskland, Storbritannien och Sverige. Grupper och spelscheman kommer att annonseras framöver. För att läsa mer om turneringen Klicka här.