JLL-meriterad linjespelare ansluter till Black Knights

Örebro Black Knights välkomnar senaste tillskottet till truppen; Adam Segerlund från Uppsala 86:ers. Sedan U15 har Adam spelat för Uppsala och är efter förra årets uppehåll redo för en ny utmaning. Hemmahörande på den defensiva linjen men har, som han själv beskriver, likt många andra dubblat och även spelat på andra sidan av bollen. 2016 spelade han sin första match med juniorlandslaget och har deltagit på flera mästerskap sedan dess.

”Höjdpunkten inom fotbollen är JLL VM i Mexiko 2018 där jag spelade med några nuvarande spelare i Black Knights. Jag hade ett uppehåll förra året men känner nu ett sug efter fotbollen. Och att komma till Örebro Black Knights.

Adam Segerlund, DL

Explosivitet, driv och spelförståelse ser han som sina största styrkor. Detta kombinerat med hans 187cm och 120kg ger förutsättningar till att kunna skapa stora problem för Superseriens offensiva linjemän med coachningen från Örebro Black Knights DL-coach Aleksi Nyström.

”Vi är stolta och glada över att Adam valt att spela för Black Knights. Adam är ung och talangfull DL med meriter från JLL. Han har där spelat med flera av våra unga stjärnor, bland annat Johannes Lindeus och Sebastian Nilsson. Jag har stora förhoppningar om att Adam kommer göra vår D-line bättre”

Micael Jönsson, Sportchef herr

”Jag har valt att spela med Örebro för att känner att det är en klubb som passar mig. Örebro är en seriös och stabil förening, vilket man alltid har vetat efter att sedan ungdomstiderna spelat mot Örebro och det har alltid varit bra motstånd. Mina förväntningar på året är att utvecklas som spelare och person. Från förra året så vet jag att vi kan ta hem SM-guldet. Och att vi kan ta hem Scandinavian Cup.”

Adam Segerlund, DL

Håll utkik på vår hemsida och sociala medier för nyheter och uppdateringar om truppen 2022.