HC Speckman återvänder – tack vare stöd från fansen

Det är med stor glädje vi kan meddela att Head Coach Timothy Speckman vars kontrakt bröts med anledning av utbrottet av Covid-19 återvänder till Örebro för att genomföra säsongen med Black Knights trots de mycket svåra förutsättningar som råder.

Tack vare insamlingen #bringbacktim har vi kunnat lösa boendefrågan vilket var en kritisk punkt, men också gett oss ekonomiskt andrum för att täcka delar av Tims lön under perioden. Vår förhoppning är att vi fortsatt ska kunna samla in pengar på olika sätt för att helt och hållet komma i mål, men tack vare våra fans känner vi oss nu så pass trygga att vi vågar ta tillbaks Tim för att slutföra säsongen. Detta betyder oerhört mycket för oss.

Micael Jönsson, Sportgrupp Herr Elit
Micael Jönsson. Foto: Andreas Lundgren

Insamligen har i skrivande stund dragit in 24.150 kr från privata donationer och sponsorer samt möjligheten till boende för både Tim och ett par spelare som vill komma till Örebro för att spela utan ersättning. Vi är dock fortfarande i behov av lösningar för boende under perioden augusti-november för spelare. Har du tips eller vill hjälpa till hänvisar vi till micael.jonsson@blackknights.eu eller 070-6221101.