Armendariz återvänder från GFL

Jonathan Armendariz spelade två säsonger i Black Knights innan han testade vingarna i Europas bästa liga GFL under fjolårssäsongen i Düsseldorf Panthers. Inför säsongen 2020 var planen att fortsätta äventyret i Tyskland i Ravensburg Razorbacks, men när det nu står klart att laget inte kommer till spel den här säsongen har Armendariz valt att skriva på för Black Knights.

De har länge pratat om att försöka spela GFL till hösten, och mitt lag som alla andra i GFL ville självklart att detta skulle ske. Dessvärre skulle det inte vara ekonomiskt hållbart att spela utan publik, varpå man tvingas satsa på spel nästa säsong istället.

Jonathan Armendariz
Foto: Andreas Lundgren

Armendariz återvänder till ett lag som också drabbats hård av rådande pandemi och osäkerhet kring seriestart, men som nu kunnat bekräfta att serien kan starta den 22a augusti. Något som han ser mycket fram emot.

Jag tror att året serie kommer bli hård och jämn, jämnare än vad jag tror många räknar med. Vårt lag ser starkt ut, en bra blandning av unga hungriga spelare som vill visa upp sina talanger mixat med mer erfarna spelare som kan axla ledarrollen på planen för sina respektive positionsgrupper. Självklart är målet att återigen ta sig till SM-final!

Jonathan Armendariz
Foto: Andreas Lundgren