Stort ideellt stöd för Black Knights kampanj

Förutom förluster av intäkter har den nuvarande pandemin inneburit att Black Knights sett ut att förlora tre av sina coacher för året samt minst en spelare p.g.a förlängd säsong. Detta p.g.a inreseförbud, krock med college-säsongen i USA, utökade kostnader för lön och uppehälle m.m. Vi kände oss nödgade att sträcka ut en hand till våra fans och be om hjälp att klara av säsongen – och gensvaret har varit större än vi någonsin vågat hoppas! I skrivande stund har vi efter att ha sökt fler medlemmar, uppmanat om att köpa merchandise via vår webshop, sökt privata donatorer med riktade medel för att få tillbaks HC Tim Speckman samt företagssponsorer fått in 21 450 kr!

Vi är såklart enormt tacksamma för detta fantastiska stöd men inser också att vi måste fortsätta kampanjen för att ha möjlighet att täcka kostnader i form av planhyra, resor, material, stream osv. Vi kommer fortsätta försöka hitta sätt att ge ett värde till dig som vill stötta föreningen och kommer i veckan släppa lite spännande nyheter. Under tiden vill vi fortsätta uppmana dig som vill ge ditt stöd till Black Knights att göra något av följande:

1) Swisha valfritt bidrag för att stötta klubben till 123 268 16 09. Skriv ”#bringbacktim” som meddelande för att rikta direkt stöd till att hjälpa till med de omkostnader det innebär att få tillbaks vår HC över säsongen 2020.

2) Bli medlem i Black Knights. Läs mer på https://blackknights.eu/medlem/

3) Köp merchandise i vår webshop: https://orebroblackknightswebbshop.selz.com/

4) #Bringbacktim – bli privat donator och bidra med 500-1000 kr per månad mellan augusti-oktober för att få tillbaks HC Timothy Speckman. Är du intresserad av detta? Ta kontakt med kampanjansvarig Micael Jönsson på micael.jonsson@blackknights.eu

5) Dela den här bilden/inlägget i dina sociala medier och vädja till vänner och bekanta att hjälpa till.

Alla som bidrar kommer att listas på vår kampanjsida på blackknights.eu. Summan man bidragit med kommer inte att redovisas, och vill du vara anonym markerar du det när du swishar genom att skriva ”(A)” i slutet av ditt meddelande.