Joey Cafferky Jr återvänder

Efter säsongen 2017 valde wide receivern att lämna Black Knights där den f.d fotbollsspelaren förutom att ha tagit emot passar också sparkade extrapoäng från kickerpositionen. Efter några år med fokus på att coacha basket är Borås Rhinos-produkten nu tillbaks inför säsongen 2020.

Efter silverpokalen säsongen 2017 kändes det inte mer rätt att lägga skorna på hyllan och istället fokusera helt och hållet på min tränarkarriär i basket.

WR Joey Cafferky Jr
Foto: Andreas Lundgren

Under de tre senaste säsongerna har Joey jobbat som assisterande tränare för Hammarby Basket, Huvudtränare för Mark Basket i svenska damligan och senast Assisterande tränare för Borås Basket i svenska herrligan. Nu är han dock tillbaks i Örebro och redo för comeback på football-planen.

Under våren innan pandemin slog till hade jag och Peter Ericson en del kontakt om en aktuell comeback. Vi har hållit kontakten sedan dess och kärleken för amerikansk fotboll gick till slut inte att motstå.
Det ska bli skitkul att få ta på sig skydden igen och förhoppningsvis ta hem det efterlängtade guldet!

Joey Cafferky Jr
Foto: Andreas Lundgren

Inför säsongen återvände även Johannes Lindeus för att spela WR för Black Knights under 2020 efter en sejour i San Francisco tillsammans med bl.a Black Knights-bekantingen Lucas Lavin. I år kommer dessutom Johannes talangfulle lillebror Jesper Lindeus vara tillgänglig för spel i Superserien. Tillsammans med en i övrigt ung och spännande receivergrupp kommer Joey bidra med nyttig erfarenhet.

Välkommen tillbaka, Joey!