2020 collection: en hyllning till Black Knights historia

Som ett led i firandet av vår förenings 30-årsjubileum kommer vi under säsongen 2020 ta fram en unik kollektion av merchandise med den ursprungliga Black Knights-loggan från 1989. Syftet med 2020-kollektionen är att uppmärksamma de insatser våra grundare och ursprungliga Black Knights-spelares engagemang vilket lett till att vi idag har möjligheten att erbjuda barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar och oavsett diverse preferenser att spela amerikansk fotboll i Örebro.

Som startskott för 2020-kollektionen har vi tillsammans med vår leverantör Frontplay tagit fram en helt unik keps med sjysst retrodesign som präglar allt från form och material till den vävda logotypen på skärmens framsida. Designen är framtagen i tätt samarbete med de personer vi vill lyfta lite extra i 2020-kollektionen – nämligen våra grundare Trana Groth och Niklas Karlsson. För att hedra deras insatser för klubben har vi valt att exponera deras signaturer på vardera sidan av kepsen. På kepsens insida finner du också detaljer som kommer vara unika för just årets jubileumskeps.

2020-kepsen är bara början

Kepsen kommer enbart att säljas under säsongen 2020 och kommer finnas i en begränsad upplaga. I november 2020 avslutas försäljningen av 2020-kepsen och ersätts av en ny unik kollektion med nytt tema för säsongen 2021. Varje årskollektion kommer ha ett unikt tema som på ett eller annat sätt är menat att hylla speciella insatser eller individer som betytt mycket i Black Knights historia. Utöver keps kommer vi komplettera både 2020-kollektionen och framtida årskollektioner med t-shirts och annan merchandise med specialdesignade tryck byggda på det årets tema.

REPPA KLUBBEN, HEDRA HISTORIEN – KÖP DIN KEPS IDAG

Foto: Hjalmar Gertsson