TAM förlänger sitt huvudsponsorskap i Black Knights

När Black Knights tog nya tag 2009 för att utveckla föreningen och sporten amerikansk fotboll i Örebro och Sverige hade man inte mycket att tillgå. Föreningen hade ett fåtal lag på herrsidan. A-laget spelade i Division 1 och U19 och U17 var i princip de enda juniorlagen som hade verksamhet. Men en stark grupp talangfulla spelare födda runt 1990 (med Filip Jönsson och Niklas Persson-Ghylfe i spetsen som idag utgör viktiga kuggar i Superserietruppen), en stor portion engagemang, kompetent styrelsearbete och med ett par starka sponsorer i ryggen har verksamheten blommat ut till att idag omsätta drygt 3 miljoner kr och innefatta över 115 sponsorer och 300 medlemmar – samt lag i U11, U13, U15, U17, U19, Utvecklingslag Herr, Elitlag herr och Elitlag Dam. TAM är ett företag som har varit med på hela denna resa – både som sponsor och tidigare styrelsemedlem genom ägaren Peter Thume – och är därmed en av de största möjliggörarna till den fantastiska utvecklingen klubben haft de senaste åren. Att det står klart att TAM nu förlänger sitt avtal över 2017 är oerhört viktigt för Black Knights och något marknadsansvarig Jimmy Palmborg är mycket glad över.

– TAM bidrar – och har så under många år – till föreningens utveckling på ett sätt som är helt enastående. Vi pratar mycket om hållbar utveckling och långsiktighet, och att förlänga med en huvudpartner för snart 10e året i rad är ett tecken på att vi är rätt ute. Det här avtalet betyder oerhört mycket för vårt fortsatta utveckling av föreningen.

Vi hoppas givetvis på att resan med TAM ska fortsätta även under lång tid framöver och ser med glädje fram emot årets samarbete!