Black Knights förlänger med Ridge Sport

Efter att en lång tid dammsugit marknaden efter kostnadseffektiva leverantörer av högkvalitativa matchställ som dessutom skulle leva upp till klubbens högt ställda förväntningar på utseende och passform hittade Black Knights i fjol Ridge Sports. Ridge tillverkar sina matchuniformer för football och andra idrotter i samma fabriker som Nike och sublimerar tryck som därmed också blir hållbara över tid. Dessutom ger det möjligheter för oss att utforma designen på tröjor och byxor precis som vi önskar, och även att höja statusen på våra spelare i representationslagen genom att trycka deras namn på tröjorna. Säsongen 2016 års tröjdesign är tänkt att hålla ända fram till 2020 – året då klubben satt som mål att vinna 4 guld. Designen är en markering att vi som förening tar nästa steg i vår utveckling mot en professionalisering av Black Knights. Basen går i Black Knights klassiska färgtema, ”black-on-black” med röda inslag. På axlarna har Ridge lagt till detaljen med ”battle scars” för att visualisera svärdsmärken i riddarrustningen efter hårda bataljer på slagfältet – en snygg och subtil detalj som gör att uniformen sticker ut tillräckligt. Bortastället kommer vara vita tröjor med svarta byxor, strumpor och hjälm.

20160621-bk-vs-cc-behrn-2016-62796

Materialet är detsamma som används vid tillverkningen av Nike’s officiella NFL-tröjor och med en liknande ”4 way stretch-sammansättning” som ökar hållbarhet och komfort. På sidorna, över magen och ryggen integreras funktionsmaterial som andas för att ge bra luftkonditionering och därmed ökad prestationsförmåga.

En annan avgörande faktor som gör Ridge till den bästa partnern på marknaden som vi hittills kunnat hitta är möjligheten att kunna fyllnadsbeställa enstaka tröjor ifall en ny spelare skulle tillkomma eller liknande. Detta är framför allt bra vid beställning av Replica-tröjor som vi tagit fram tillsammans med Ridge och sålt över 200 st utav! Förutom ett tillskott till klubbkassan innebär dessa tröjor en möjlighet att stärka banden med våra fans och sponsorer som gärna visar sitt stöd på matchdag eller hänger upp en supportertröja i sina lokaler för att visa upp att man är en stolt sponsor.

replica