MyOffice ny huvudpartner till Black Knights. ”En inspirerande historia”

Att myOffice går in som huvudpartner till Black Knights är i grund och botten inte särskilt märkligt. Sanningen är nämligen att själva idén och drivkraften till myOffice kanaliserades genom Black Knights och amerikansk fotboll. Det var nämligen på en resa till Texas och träningslägret Bret Cooper Football Academy som entrepenören Tony Oscarsson träffade grundaren av ett liknande koncept som myOffice i Stockholm. De båda hade barn som var uttagna till talanglägret – Tonys son Douglas spelar i Black Knights U17-lag – och förutom att följa sönernas resa i Texas föddes även projektet myOffice i mötet mellan två person som sammanförst av den amerikanska fotbollen.

att
Fr. Vänster: Micael Jönsson, Björn Klerestam & Tony Oscarsson

– Jag är ingen expert på amerikansk fotboll, men min son Douglas har liksom hjälpt mig sätta ord på mina känslor att sporten mer än någon annan ”fostrar” människor. Många jag träffar inom Black Knights och andra klubbar i Sverige och USA är otroligt drivna människor med hjärtat på rätt ställe. Lagspelare som vågar tänka nytt och som jobbar bra i team. Douglas har berättat att det är så man som coach måste tänka hela tiden i amerikansk fotboll. Han brukar säga att man vill överraska motståndarna varje spel med att göra något helt galet. Och det är väl så de mest framgångsrika företagarna tänker också? Apple, Microsoft, Google – och myOffice såklart, säger Tony och skrattar.

myOffice är nu i det allra sista skedet av projekteringsprocessen innan själva byggstarten sker. Bygget kommer bli 5 våningar högt med bl.a relax på toppvåningen och en markvåning med öppna kontorsytor för det moderna ”mobila” kontoret, men med möjligheter att i medlemskapet erhålla kaffe, utskrifter, postmottagning och försändelser, resebokningar och conciergeservice m.m. Första spadtaget kommer bli ett stort event och Black Knights kommer självklart finnas på plats utanför Gustavsvik där kontorshuset kommer ersätta den temporära ”byggnadskloss” som står på platsen i dagsläget.

Vi är stolta över att kunna attrahera ännu en huvudsponsor till föreningen, och ser fram emot ett långt och fruktbart samarbete!

tony-o