Marknadssidan utökar – Jonathan Lundström ny Partneransvarig

I och med att marknadssidan ständigt vuxit sig starkare under de senaste åren – från 15 partnerföretag 2012 till 115 st 2016 – har kraven på föreningen ökat gällande leveransupplevelsen för dessa. Tidigare har marknadsansvarig Jimmy Palmborg kunnat hantera dessa frågor som en del i sin tjänst. När hans tjänst nu förändras stärks ytterligare behovet av att rusta föreningen för att säkerställa att våra samarbetspartners får sina behov tillgodosedda. I den rollen kan vi idag med glädje meddela att Jonathan Lundström tillsatts. Jonathan kommer sköta rollen vid sidan av sina studier på Sports Management-programmet på GIH vid Örebro universitet. Han har en bakgrund inom ”vanlig” fotboll där han spelat och coachat under flera år. Han är för närvarande coach för ett av ÖSK Ungdoms lag. Innan semestrarna bekantade sig Jonathan tillsammans med tre av hans studiekamrater med Black Knights organisation genom en 3 veckor lång praktik i föreningen. Caroline Skoglund som också gjorde praktik under perioden har under fjolårssäsongen arbetat med Event & Marknadsföring i föreningen, och det med bravur. F.d Klubbchef Jimmy Palmborg är mycket glad att man nu gjort klart med en Partneransvarig.

– Jonathan visade verkligen framfötterna under sin praktik. Han är orädd, bra på att knyta och vårda kontakter och har hjärtat på rätt ställe. Han kommer bli en viktig person i Black Knights organisation, och jag är övertygad om att våra samarbetspartners kommer känna sig trygga i hans händer.

Jonathan tycker det ska bli kul att gräva ner sig lite ytterligare i amerikansk fotboll.

– Jag är mycket glad över för att fått denna chans att bli en större del av Black Knights! Trots min bakgrund inom ”vanlig” fotboll fick jag under min praktik upp ögonen för den amerikanska varianten. Jag tror detta kan vara början på något stort!

I rollen kommer Jonathan – förutom att vara kontaktperson till alla partners – se till att olika former av reklam synliggörs, facebook-inlägg skrivs och andra avtalsmässiga förhållanden uppfylls mellan Black Knights och partners. Vi ser mycket fram emot att se vad han kommer kunna uträtta, och välkomnar Jonathan till Black Knights-familjen!

För kontakt:

jonathan.lundstrom@blackknights.eu

j-lundstrom
Fr. höger: Jonathan Lundström, Caroline Skoglund, Martin Sirén, Oliver Jacobson