Playmaker från SEC-conferencen klar för Örebro Black Knights

Örebro Black Knights har gjort klart med sin första importspelare för säsongen 2017. Via Pahokee High School, Arizona Western och University of Kentucky, DB/WR/KR Nate Willis kommer nu representera Örebro och bära den svarta riddarhjälmen för Örebro Black Knights. Denna klasspelare kommer lyfta det statistiskt bästa försvaret i Superserien 2016 ytterligare en nivå.

Head Coach Aaron Fiddler är överlycklig efter att ha gjort klart med årets först tillskott till truppen, ”I Nate får vi en spelare som kan bidra i spelets alla faser. Givet sina tidigare fotbollserfarenheter kommer han ha stor inverkan på laget både på träning och matchdag. Särskilt med tanke på att han spelat i den conference som allmänt anses vara College fotbollens allra bästa. De här kommer lyfta hela organisationen till nya höjder” Fiddler tillägger ”Jag ser verkligen fram emot att ge fansen på Behrn arena möjligheten att se honom spela denna kommande säsong.”

Willis själv ser fram emot möjligheten att spela i Superserien och på Behrn arena under 2017, ”Det kommer bli en fantastisk erfarenhet. Jag ser verkligen fram emot att träffa lagets supportrar och mina nya lagkamrater, både på och utanför planen.” När vi frågar honom om hur det är att spela mot lag som Alabama och Missisipi State säger Willis, ”Det var fantastiskt roligt att spela inför 100.000 fans på läktarna och flera miljoner som tittade på matcherna på TV. Alla matcher är riktigt tuffa och jag har spelat med och mot många väldigt duktiga spelare.” På frågan om vad som är målet med vistelsen i Sverige och årets Superserie kommer svaret snabbt, ” Mitt mål är att vara en så bra lagkamrat jag bara kan och att vinna SM-guld”.

Även Black Knights sportchef är nöjd med årets först värvning, ”Att få hit Nate öppnar upp många möjligheter. En spelare med sådana erfarenheter och så brett register är svårt för våra motståndare att förbereda sig emot.” Jonsson fortsätter ”Jag tycker vi ligger riktigt bra till med årets rekryteringsprocess och räknar med att vi kan offentliggöra några fler intressanta namn inom en inte allt för snar framtid.”

 

#
Namn
Age
2021