Preview: ÖBK vs LG 11/6

(An English version follows bellow)

På lördag smäller det igen på Behrn Arena, Örebro Black Knights tar emot Limhamn Griffins i säsongens 10 omgång. I lagens senaste möte nere i Malmö åkte Black Knights hem som segrare i en match där Black Knights QB John Knox presenterade sina fantastiska spelarkvalitéer för superserien på riktigt.

Black Knights kommer senast från en bortaseger mot STU Northside Bulls. I matchen visade Black Knights upp ett starkt springspel där flera spelare var bidragande till segern, något som headcoach Aaron Fiddler hoppas laget kan fortsätta med. Black Knights är på pappret det bättre laget inför lördagens möte men Limhamn har under säsongen visat att de är ett lag man inte ska räkna bort i första taget. En av de största utmaningarna för Black Knights enligt Headcoach Aaron Fiddler är Limhamns spelares storlek och fysik.

Om Black Knights ska vinna på lördag och komma ytterligare ett steg närmre en slutspelsplats på hemmaplan gäller det att laget får igång sitt springspel i offensiven. Defensivt gäller det att inte ge Limhamn några enkla yards. Limhamn har visat upp att laget har ett farligt springspel som Black Knights kommer få se upp för.

Starters
Offence:
8 John Knox QB
31 Marcus Hudritsch RB
33 Erik Tornblom       FB
16 Jimmy Palmborg  TE
86 Johan Stål           WR
11 Tomas Jacobson WR
55 Cesar Hebel        OL
75 Eric Karlsson       OL
77 Johan Ivarsson    OL
67 Lucas Lavin         OL
57 Jawaugn Arnold  OL

Defense:
38 Jacob Wesslen            DB
1 Alexander Sundstrom    DB
4 Johan Lindahl                DB
21 Filip Berglund               DB
2 Eric Murphy                    LB
13 Josh Murphy                 LB
5 Sebastian Gauthier         LB
9 Oskar Karlsson               DL
56 Sebastian Nilsson         DL
55 Cesar Hebel                  DL
44 Niklas Persson-Ghylfe   DL

 

Preview Örebro Black Knights vs Limhamn Griffins

On Saturday, at Behrn Arena, Orebro Black Knights face-off against Limhamn Griffins in this season’s 10 session. In the teams last game down in Malmö, Black Knights went home victorious in a match where the Black Knights QB John Knox presented his fantastic player qualities superseries for real.

Black Knights is coming home after last weeks away win against STU Northside Bulls. In the game Black Knights showed a strong running game where several players were contributing to the victory, which headcoach Aaron Fiddler hopes the team can continue. Black Knights are on paper the better team for Saturday’s meeting but Limhamn has proved that they are a team not to be ignored easily. One of the biggest challenges for the Black Knights according to head coach Aaron Fiddler is Limhamns player’s size and physique.

If the Black Knights to win on Saturday and come one step closer to a playoff spot at home it is important for the team too get their running game going in the offensive. Defensively, it is important not to give Limhamn any easy yards. Limhamn have shown that the team has a dangerous running game that the Black Knights will have to watch out for.