Young Knights – en möjlighet för många!

Om en vecka, den 11e Juni, kl. 16.00 är det dags för årets Young Knights-match! Det blir 4e året i rad vi anordnar denna insamlingsmatch för att kunna stötta och synliggöra vår fantastiska ungdomsverksamhet. Initiativtagare till matchen för 4 år sedan var Micael Jönsson som sett fenomenet växa år för år i antal sponsorer och publik.

Upplägget går ut på att inträdet är frivilligt – dvs du får som åskådare betala det du önskar om du vill – annars är det fri entré. För bara genom att komma till arenan bidrar du till ungdomsverksamheten då våra Young Knights-partners sponsrar med 5 kr per åskådare som kommer in på arenan!

I halvtid under matchen finns det möjlighet att se våra yngsta spelare visa upp sina färdigheter på planen i en internmatch mot varandra. Dessutom kommer våra ungdomar att springa in med Elitlaget på arenan och få en försmak på hur det känns att göra det som vi hoppas att dom ska göra som spelare i Elitlaget framöver – springa in till ett publikhav på Behrn för att försvara de svarta riddarnas borg!

De Young Knights-sponsorer som är med i dagsläget är följande:

Swerock
HTH Kök
Hermanssons Fastigheter
McDonald’s
Advokatfirman Lindahl
Open Insoft
Fastighetsbyrån
Inda.nu
Örebroporten
Örebro Stadsnät
UF
Structor

Vill du eller en företagare du känner vara med som Young Knights-partner och synas inför och på matchen den 11e Juni? Hör av er till jimmy.palmborg@blackknights.eu.

Ett kostnadsfritt sätt att hjälpa till är att bjuda in alla dina vänner och dela vårt facebook-event.