Örebrojuniorer uttagna till talangläger i Orlanda, USA

På tisdag 1/12 är det dags Shrine Bowl Allstars Camp för spelare under 13 år. Campet arrangeras i Orlando, Florida och spelare från hela Sverige har blivit inbjudna för att delta. Örebro Black Knights kommer representeras av Leo Åblad-Lindqvist och William Domfors. Tillsammans med övriga deltagare kommer de träna stenhårt under ledning av högkvalitativa coacher för att sedan möta All Star-lag från Florida och Kalifornien. Jonas Domfors, pappa till William, ser detta som en stor möjlighet för spelarna att utvecklas och ta steget till nästa nivå.

– Det är en otrolig möjlighet att få komma iväg i så pass ung ålder och se hur saker och ting går till borta i USA. Att få coachning och hjälp från personer som vigt hela sitt liv åt amerikansk fotboll och få möta spelare av högsta kvalité – det är erfarenheter jag är övertygad om att grabbarna kommer ta med sig hem för att inte bara bidra till sin egen utveckling utan även sina lagkamraters!

Vi kommer självklart följa spelarna så gott det går genom våra utsända i USA. Håll utkik på vårt instagram-konto och vår facebook-sida för bilder och mer information!