U19-spelaren utför praktik hos Black Knights – anordnar gymnasieturnering

Under två veckor kommer William Stålhök, till vardags hemmahörande i Black Knights U19-lag – utföra sin arbetspraktik på Örebro Black Knights. William studerar ekonomiprogrammet med juridisk inriktning på Thorén Business School och kommer under tiden hos oss gå bredvid klubbchef Jimmy Palmborg och få en insyn i hur vi jobbar med partnerförsäljning, organisation, planering, events osv. Palmborg tror att detta kommer vara gynnsamt för båda parter.

– Jag ser mycket fram emot det här och har för avsikt att ge William ett stort eget ansvar. Han är en arbetsvillig ung grabb med visioner och rätt attityd. Idag har vi inlett med lite introduktioner av människor från styrelsen och organisationen i övrigt. Vi har satt upp målsättningar som han själv kommer få driva. Han kommer få ansvara för lite sociala medier och berätta om sina upplevelser, och ikväll har vi ett företagsmingel som han ska följa med på. Jag tror både klubben och William kommer ha stor nytta av den här tiden.

William var nyligen med i det lag som bärgade ett guld i Nordiska juniormästerskapen som spelades i Kumla. Han har som mål att plugga antingen på Juristprogrammet eller på Handels i Stockholm när han är klar med sina gymnasiestudier. Han har också fått ett eget miniprojekt att driva som han ser fram emot.

– Jag har fått i uppdrag att projektleda en gymnasieturnering för amerikansk fotboll. Det ska bli intressant att se vad jag kan göra, det är verkligen fria tyglar men jag känner ändå att jag an få det stöd jag behöver från klubben. Jag tror det är ett perfekt sätt att sprida sporten till ungdomar, och en bra möjlighet att få dem att engagera sig i något genom skolan som de kan känna sig stolta över och som kan utveckla dem som individer. Det ska bli mycket spännande!

Det kommer gå att följa Williams praktikveckor bl.a på vårt instagram-konto