Finalförlust för damerna mot Mean Machines

Inför ca 600 åskådare kunde Stockholm Mean Machines för 4:e året i rad vinna SM-guld i damernas Division 1. Black Knights dito – som bara gör sin andra säsong i seriespel – gick till halvtid med underläge 0-8.Man hade hoppats på att kunna komma tillbaka likt man gjorde efter underläge mot Arlanda i semifinalen, men Stockholm Mean Machines var tyvärr för erfarna för att låta det hända.

– De orkar spela lika bra hela vägen. De har erfarenheten och ett duktigt lag rakt igenom, säger runningback Bea Lundstorp.

Damerna har ändå gjort en fantastisk säsong. Lagets SM-finalplats innebär också att Black Knights som första förening någonsin har SM-finalister representerade på både dam- och herrsidan under en och samma säsong. På många sätt en fantastisk prestation att bygga på inför framtiden.

Imorgon söndag spelar U15 sin sista match för säsongen och därmed stänger vi den idrottsliga boken för året. Nu påbörjas utvärdering och planering inför framtiden. Håll ögonen öppna…

Foto: TT