Christoffer Sandelius, LB

Christoffer är en nyfiken och motiverad ung LB. Hans styrka är hans vilja och på planen skyr han inte nya utmaningar. Hans effort är alltid 100% och Han ger alltid sitt bästa och visar att vilja övervinner allt.

Filip Jönsson Linebacker Coach

Christoffer, eller Snickers som han kallas, har tränat hårt och förberett sig väl inför årets säsong. En ung kille född 2002 som gör sin tredje säsong md klubben efter att tidigare spelat ishockey. Snickers är en lojal och hårt arbetande lagspelare och viktig för laget.

En fin kille med stort hjärta för sina lagkamrater. Det ska bli roligt att följa Snickers utveckling kommande år.

Micael Jönsson HC
SNickers efter match mot Tyresö 2022. I mitten Jimmy Palmborg och till höger Edvin Jönsson. Mycket kärlek och glädje i vår sport.