Partnerfrukost – Tillsammans

Vi sparkar igång årets nätverkträffar med en Partnerfrukost 2023-03-29 på Tillsammans på Behrn Arena. Behrn Arena är Sveriges utan konkurrens bästa arena för amerikansk fotboll. Vi som förening är stolta och glad för att vi får spela på denna fina arena. Vi spelades På Behrn första året 2012 och har sedan dess haft et högsta publiksnittet i Svensk Amerikansk Fotboll.

Vi hälsar därför alla våra befintliga partners välkomna till årets första partnerfrukost. Vi hälsar även gamla partners välkomnas i förhoppning att de vill vara en del i vår framtida utveckling. Vi hälsar även potentiella framtida partners välkomna till denna partnerträff.

Är ni nyfikna att komma och vara en del av Örebro Black Knights så anmäl er till Patrik Anshelm på mail ordforande@blackknights.eu

Vilka är partners idag

Vilka sitter i styrelsen

Vår Värdegrumd URSA

Spelare och Coacher 2023