Anshelm Jr, framtidsman

Edward tar ett stort kliv upp i seniornivå men har redan den atletiska nivån som krävs. Han kommer nu få chansen att utveckla sig på planen på ett annat sätt och utmanas av Sveriges bästa. Jag är väldigt glad att se han med i truppen och förväntar mig mycket gott från honom.

Jacob Nordman Wesslén SB Coach och DC

Pappa Patrik Anshelm spelade i början av 90-talet, nu är det dags för Edward att visa vad han går för. Edward är en atlet, lång, snabb och explosiv. Född 2005 gör att han får spela i Superserien som 18 åring. Edward är en duktig defensiv back eller rättar sagt corner. Med sin unga ålder har har framtiden för sig och med rätt coaching och support så har han alla fysiska förutsättningar för at bli en lysande corner. Allt handlar om den tid Edward investerar i sin egen utveckling. De fysiska förutsättningarna besitter han. Vi kommer alldeles säkert se Edward utvecklas framför våra ögon på Behrn Arena under våren och sommaren.

Edward Anshelm, talangfull junior. Här i spel med Tyresös U19 2022.

Ett framtidsnamn inom sporten med stora möjligheter att under 2023 och 2024 spela JLL och därefter HLL (seniorlandslandslaget). Den framtida utvecklingenär helt och fullt i Edwards egna händer.

Hygienshoppen en av våra partners i nätverket