Dany Baby Falk, DB

Det är kul att se Dany komma tillbaka i år igen. Han är en ugn kille med mål att utvecklas och tävla om en plats i startelvan. Ska bli kul att vara med han på resan och ge han alla möjligheter han behöver.

Jacob Nordman Wesslén, DC och DB Coach

Dany gör sitt andra år i ÖBK och tog under 2022 stora steg i sin utveckling. Dany spelade tidigare i Skövde Dukes och gjorde flera fina insatser under 2022. Vi ser fram emot Danys fortsatta utveckling som DB där vi räknar med att han kommer ha en betydande roll. Dany är snabb, atletisk och har alla förutsättningar för att för bli en framgångsrik corner i Superserien.

Dany Baby Falk längst till vänster i Skövde Dukes dress bla tillsammans med Nerly Muya till höger som också spelar i ÖBK
LF supporterar vår verksamhet genom sitt prokelt Bergslagslyftet