Styrelsen 2023: Karin Domfors

På årsmötet i december var det flera i styrelsen som efter flera års engagemang valde att inte ställa upp för omval, vilket bidrog till att engagerade medlemmar valde att kliva fram och ställa upp för nyval. Vi tog pulsen på nya styrelsen med 4 snabba frågor, idag Karin Domfors.

Karin Domfors, Ordinarie Ledamot och Kassör

Karin är 49 år och bor i Adolfsberg tillsammans med mannen Jonas. Tillsammans har dom två söner, 24 och 21 år gamla. Till vardags arbetar hon som hyresansvarig på Örebroporten Fastigheter.

Sin lediga tid spenderar hon gärna med att laga mat tillsammans med goda vänner, ta långa promenader eller renovera huset. Att resa är ett stort intresse, Karin ser fram emot att återigen ge sig ut i världen efter några år med pandemirestriktioner.

Karin, hur ser din koppling till Amerikansk fotboll ut?

Min yngsta son William provade på amerikansk fotboll för  9-10 år sedan och han fastnade direkt för sporten. Under åren har mitt eget intresse ökat från att stå vid sidan på träningarna till att lagledare och engagerad i sporten.

Vad är det som får dig att vilja engagera dig i Black Knights?

Jag blir engagerad när man känner att man kan göra skillnad och samarbeta. Föreningen är väldigt öppenhjärtlig och välkomnande så man känner sig som en del av en gemenskap och i och med detta är det lätt att känna sig motiverad att bidra.

Vad tänker du är viktigt för klubben framåt?

Det är väldigt viktigt att klubben växer och når ut till alla intresserade.  Genom tex skolbesök kunna presentera idrotten och välkomna nya spelare. Att klubben samarbetar genom alla åldrar och lag för att bygga gemenskap.

Ekonomin är väldigt viktig att få ordning på så klubben kan växa både på kort och lång sikt.

Till sist, vad ser Karin fram emot under 2023?

Jag ser fram emot att kunna resa mer. Och att umgås med familj och vänner.