James Tammisto förstärker herrlaget

Säsongen närmar sig, och Black Knights herrlag har full fokus på att bygga laget som skall ta sig an motståndare i både Superserien och Scandinavian League i 2023.

James är en 22 år gammal WR som visade upp sig på Black Knights öppna träning i november. Det blev fort tydligt att han är en spelare med oerhört mycket potential, och det är därför glädjande att James har valt Örebro för sin fortsatta utveckling.

Han startade sin spelarkarriär i Karlskoga Wolves, där han har spelat både i division 1 och 2. James beskriver sig själv som en snabb, smidig, men samtidigt också en smart spelare. Det är en beskrivelse som spelande tränare Johannes Lindéus håller med om.

James är en atletisk spelare med mycket potential för stora spel. Jag ser fram till att se vilken magi han kan skapa med bollen i sina händer i 2023.

Johannes Lindéus, spelande tränare Örebro Black Knights

Välkommen till Black Kinghts-familjen och Behrn arena, James!