Elliot Hammar – ny i WR-gruppen

Säsongen närmar sig, och Black Knights herrlag har full fokus på att bygga laget som skall ta sig an motståndare i både Superserien och Scandinavian League i 2023.

Sportgruppen har glädjen att välkomna en ny ung talang till WR-gruppen inför säsongen 2023. Elliot Hammar är en 20 år gammal WR från Västerås Roedeers som nu har valt att fortsätta sin utveckling som spelare i Örebro Black Knights. Trots sin unga ålder har Elliot mycket erfarenhet från seniorspel då han har spelat för Roedeers i de lägre divisionerna sedan 2019. Den 187 cm långa, och 90 kg tunga mottagaren beskriver sig själv som en fysisk spelare som inte är rädd för att ta en smäll.

Rutinerade örebrospelaren Johannes Lindéus har många lovord att säga om Elliot, och menar att det inte bara är det fysiska spelet vi kommer få se i 2023.

Elliot är snabb och springer mycket fina passmönster. Det gör att han kan spela på alla positioner som WR, och på båda vänster och höger sida av planen. Jag är helt säker på att vi kommer få se han göra stora mottagningar den kommande säsongen.

Johannes Lindéus, spelande tränare Örebro Black Knights

Sportgruppen önskar Elliot välkommen till Black Knights-familjen!