Inför Black Knights mot Tyresö Royal Crowns

Efter två slutspelsmatcher i CEFL vänder nu Örebro Black Knights tillbaka fokuset till Superserien. Lördag 21 maj kl 15:30 på Behrn Arena sparkas andra halvan av Superserien igång mot Tyresö Royal Crowns.

Champions League-äventyret tog slut i kvartsfinalen mot ett väldigt starkt Schwäbisch Hall Unicorns och nu riktas återigen fokuset mot Sverige och Superserien. För Black Knights vänder nu serien och första returmötet blir mot Tyresö Royal Crowns hemma på Berhn Arena. Första mötet mellan lagen segrade Tyresö med 35-16 och det är ett revanschsuget Örebro som kommer till spel.

We have shown many flashes this year that we can be a dominant team. Now is time to commit to the second half of the season and really refine our skills.

Sam Eisenstadt HC Örebro Black Knights
Trevor Vasey kastar en TD mot Schwäbisch Hall Unicorns. Foto: Jonas Domfors

Tyresö har bitit ifrån sig rejält som nykomlingar i Superserien och har, när alla är hela, troligen Sveriges bästa DL. Det fick Örebro och QB Trevor Vasey erfara när lagen möttes på Tyresövallen där speciellt Malcom Engström förstörde nästan alla anfallsplaner för Black Knights. Sedan den matchen har laget vänt tillbaka till mantrat från guldsäsongen 2021 – ”Be the best we can be”. Resulatet är två segrar, mot Carlstad Crusaders och Copenhagen Towers, samt en förlust mot ett mycket starkt Schwäbisch Hall Unicorns.

Philip Batista stoppar en tysk på frammarsch. Foto: Jonas Domfors

Tyresö is a great team with many talented players. We will need to be on our A game in order to match up against them. With that being said, we will continue to focus on ourselvs and become the best we can be. Working on being consistent no matter the opponent or circumstances.

Sam Eisenstadt HC Örebro Black Knighst

Avspark kl 15:30 lördag 21 maj på Behrn Arena. Välkommen!

Preliminära starters
QB Trevor Vasey
RB Kasper Wedberg
WR Jesper Lindéus
WR Johannes Lindéus
WR Hjalmar Gertsson
WR Samuel Egberth
OL Jon Zimmerman
OL Gustav Rydberg
OL Max Friberg
OL Nerly Muya
OL Oscar Sundqvist

DL Kevin Mellberg
DL Tristen Cox
DL Sebastian Nilsson
DL Martin Jäppinen
LB Edvin Jönsson
LB Josh Murphy
LB Jonathan Armendariz
DB Eric Murphy
DB Johannes Lindéus
DB Philip Batista
DB Jacob Wesslén