Preview Örebro Black Knights vs Stockholm Mean Machines

Kickoff: 29th April 15:00
Location: Zinkensdamms IP, Stockholm
Opponent: Stockholm Mean Machines (0-2)
 
Game 2 Recap:  After another fast start in front of a home crowd of 1,123 the Black Knights led by a stifling Defense, and big play after big play on special teams Örebro came away with a 69-0 win against the Royal Crowns from Tyresö.  This was a game that saw the Black Knights Defense allow a total of -10 yards of total offense to the Royal Crowns. The Punt Return team blocked the first two punt attempts by Tyresö, and both resulted in points for Örebro.  The Kickoff team recovered three fumbles by Tyresö in the game, and on the Kick Return to start the second half the Black Knights returned the Kickoff for a 90-yard touchdown.  The Offense had a better showing for the the Black Knights than in game 1 taking advantage of the great field position it was given throughout the game.  With the game 2 win the Black Knights move to 2-0 on the season.
 
Örebro Black Knights (2-0)
Örebro hits the road for the first time this season in Game 3 for their rematch with the Mean Machines in Stockholm.  The Black Knights will look to see if they can continue to get off to the same kind of fast start which has propelled them to victory in their first two contests. Being balanced in all three phases of the game will be of major importance as the Black Knights travel to Zinkensdamms IP.  Keep your eye out for Import player Danny Wynne in this one, so far he has scored for the Black Knights via Punt Block, Interception Return, and multiple rushing touchdowns.
 
Stockholm Mean Machines (0-2)
In Game 2 of the regular season the Mean Machines played the 7 time defending Champion Carlstad Crusaders, and left the field with their second loss of the season by a final score of 43-8.  Stockholm’s point differential of -82 in 2 games this season is not a good indicator of the ability of this team.  Led by one of Sweden’s all time great players, Quarterback Anders Hermodsson, and a talented receiving corps the Mean Machines offense has looked dangerously on the verge of breaking out.  In addition to Hermodsson, and the offense, keep an eye on a very stout Stockholm defensive line.
 
Match 2 återblick:
Efter ytterligare en snabb matchinledning inför en hemmapublik på 1,123 personer tog Black Knights, med ledningen av ett taggat försvar samt många stora spel av special teams, en seger med 69-0 över Tyresö Royal Crowns. Detta var en match där Örebro Black Knights försvar höll Tyresö Royal Crowns anfall till 10 minus yards. Vårt punt return team lyckades blockera två punt försök från Tyresö, båda dessa resulterade i poäng till Örebro. Kick off teamet tog tre fumbels från Tyresö i matchen, och på returen av Kick off direkt efter halvtid tog Black Knights bollen hela vägen (90 yards) för en touchdown. Black Knights Offense såg bättre ut i den här matchen än i den första, genom hela andra matchen tog man till vara på de tillfällena som gavs på planen. Det var andra matchen som Black Knights spelade för säsongen och det var den andra segern.  
 
Örebro Black Knights (2-0)
Örebro gör sin första bortamatch för säsongen när vi på lördag går in för match nummer 3 och returmatchen mot Stockholm Mean Machines i Stockholm. Black Knights kommer att försöka få till samma snabba start som har lett till seger i de två senaste matcherna. Att ha en balans i matchens tre faser kommer att vara av största vikt. Håll ögonen på importen Danny Wynne i den här matchen, hittills har han gjort poäng för Black Knights genom punt block, interception return och flera touchdowns i springspelet. 
 
Stockholm Mean Machines (0-2)
I sin andra match för säsongen spelade Mean Machines mot de sjufaldiga svenska mästarna Carlstad Crusaders, och lämnade planen med sin andra förlust med siffrorna 43-8. Stockholm har en poängskillnad på -82 totalt i dessa två matcher men det är inte någon indikator på kapaciteten hos laget. Under ledning av en av Sveriges genom tiderna bästa spelare Quarterbacken Anders Hermodsson och med en stark receiver grupp kommer Mean Machines anfall löpande ytveckla sitt spel och blir farligare och farligare. Utöver Hermondsson och anfallet, håll ett öga på Stockholms starka defensiva linje. 
 
Starting Offense
QB
 
Corbin Lawler
RB
 
Kasper Wedberg
RB
 
Marcus Hudritsch
WR
 
Tomas Jacobsen
WR
 
Johan Stål
WR
 
Jonatan Gihl
OL
 
Sebastian Nilsson
OL
 
Lucas Lavin
OL
 
Gustav Rydberg
OL
 
Eric Karlsson
OL
 
Isaac Moore 
 
Starting Defense
DB
 
Danny Wynne
DB
 
Sebastian Gauthier
DB
 
Peder Jungstedt
DB
 
Lamin Saho
DB
 
Johan Lindahl
LB
 
Josh Murphy
LB
 
Filip Jönsson
LB
 
Eric Murphy
DL
 
Kevin Mellberg
DL
 
Cesar Hebel
DL
 
Niklas Persson-Ghylfe