Preview Örebro Black Knights vs Tyresö Royal Crowns

Kickoff: 23rd April 15:00

Location: Behrn Arena, Örebro
Opponent: Tyresö Royal Crowns (1-1)

Game 1 Recap:  After a fast start in front of a home crowd of 1,256 the Black Knights were able to put away the Stockholm Mean Machines by a final score of 53-6.  Örebro was led by American Danny Wynne who made big plays for the Offense, Defense, and Special Teams.  The week 1 win was then followed by a bye week of extra preparation for Game 2.

Örebro Black Knights (1-0)
Örebro enters Game 2 after a long layover.  The Black Knights will look to get their second win of the season over the visiting Royal Crowns. A key to success for Örebro in this game will be if they can find consistency in the offensive attack.  Runningbacks Marcus Hudrisch and Kasper Wedberg will be important for the Offense to find that consistency.

Tyresö Royal Crowns (1-1)
In week 2 of the regular season the Royal Crowns came away victorious against the Limhamn Griffins by a score of 17-6.  Import Quarterback Otso Flinkman made his first start for Tyresö, and was able to lead them to a victory in his first game in Sweden.  Keep your eye on the Duo of Runningbacks in this one for Tyresö in Emil Knutsson and Josef Ahmadzai.

 

Svensk översättning

Tillbakablick på den första matchen
Efter en snabb inledning inför en hemmapublik på 1256 personer kunde Black Knights komfortabelt vinna mot Stockholm Mean Machines i en match där slutresultatet skrevs till 53-6. Örebro ledes till segern av sin amerikanska Danny Wynne som gjorde avgörande spel i både anfallet, försvaret och special teams. Första veckans seger följdes sedan av en vilovecka som gav möjlighet till extra förberedelser och träning inför årets andra match.

Örebro Black Knights (1-0)
Örebro går in till sin andra match efter en vilovecka. Black Knights siktar nu på att bärga sin andra raka seger för säsongen i helgens möte mot gästerna Royal Crowns. En av nycklarna till att Örebro ska lyckas är om man kommer att kunna hitta stabilitet i anfallsspelet. Runningbacksen Marcus Hudrisch och Kasper Wedberg kommer att vara nyckelspelare för att hitta den stabiliteten i anfallet.

Tyresö Royal Crowns (1-1)
I andra veckan av Superserien gick Royal Crowns segrande ur matchen mot Limhamn Griffins med 17-6. Tyresös QB Otso Flinkman gjorde sin första match för Tyresö och lyckades leda laget till seger i sin första match i Sverige. Håll ögonen på Tyresös Runningback duo Emil Knutsson och Josef Ahmadzai.

Black Knights Starting Offense
QB Corbin Lawler
RB Marcus Hudritsch
RB Kasper Wedberg
WR Jonatan Gihl
WR Joey Cafferky
WR Tomas Jacobsen
OL Isaac Moore
OL Gustav Rydberg
OL Sebastian Nilsson
OL Lucas Lavin
OL Eric Karlsson

Black Knights Starting Defense
DB Sebastian Gauthier
DB Peder Jungstedt
DB Johan Lindahl
DB Danny Wynne
DB Lamin Saho
LB Filip Jonsson
LB Eric Murphy
LB Josh Murphy
DL Cesar Hebel
DL Niklas Persson-Ghylfe
DL Kevin Mellberg