Strömpisägarna fortsätter – och utökar – samarbetet med Black Knights

Ända sedan första säsongen för Black Knights på Behrn Arena 2013 har Villa Strömpis varit officiell efterfestpartner till klubben. Inför i år utökar man samarbetet genom att även koppla på Frimis och Pitchers i samarbetet.

– Vi har haft ett väldigt bra samarbete med Strömpis genom åren där vi jobbat för att det ska bli en naturlig mötesplats efter våra matcher för att förlänga matchdagsupplevelsen. På ett sätt känns det därför väldigt naturligt att koppla mycket av vår verksamhet till dessa tre ställen som ju alla drivs av samma ägare och som kan erbjuda oss och våra fans mycket. Nätverksträffar, banketter och liknande kommer kunna ske i Frimis nybyggda salonger där det finns möjlighet till scen och ljud och Pitchers kan erbjuda våra fans möjligheter att ladda upp inför match samt events för tv-sända bortamatcher. Strömpis kommer fortsättningsvis – såklart – vara det självklara efterfeststället, säger marknadsansvarig Jimmy Palmborg som jobbat med samarbetet sedan starten 2013.

Tanken är att över tid kunna koppla samarbetet även till NFL-säsongen och Super Bowl.

– Vi har precis inlett dialogen om hur vi ska ta detta samarbetet vidare till nya höjder. Pitchers erbjuder en perfekt plats för att uppnå den amerikanska känslan av kombinationen mat, umgänge och aktivitet – något vår publik i stor grad är intresserade av. Det vore passande att efter Superserien och Division 1 Dam avslutat sina säsonger kunna fokusera på att skapa hype kring Pitchers som det självklara stället att se NFL på söndagar. Förhoppningsvis lyckas vi även lösa lite praktiska frågor för att kunna arrangera en riktigt fet Super Bowl-fest i februari 2018, men vi får återkomma med det. Till att börja med är det Superseriepremiär 7e April som inleds med After Work på Pitchers från kl. 15.00!

Game 1 2017 vs SMM