Welcome back Veikka!

Mitt under säsongen kommer skrällen, Black Knights värvar den tidigare Black Knights spelaren och finska landslagsmannen Veikka Lehtonen. Veikka ansluter laget direkt och är med i dagens matchen mot Limhamn Griffins.

För Black Knights kommer värvningen av Veikkas som en oplanerad men positiv förstärkning för laget. Värvningen av den finska spelaren är inget som klubben budgeterat för utan har möjliggjorts av att en grupp fans till klubben gått ihop och finansierat rekryteringen.

Veikka kommer i och med värvningen göra sin fjärde säsong med Black Knights och för laget innebär det en kraftig förstärkning med en spelare som kan användas i många olika roller. Under sina tidigare år i Black Knights har Veikka bland annat matchats som RB, LB, QB och safety, under årets säsong kommer Veikka primärt att användas som RB.

Onödig fakta: Under säsongen 2015 gjorde Veikka sin säsongsdebut i Black Knights bortamatch  mot Limhamn Griffins. Den matchen slutade i en bortaseger för Örebro Black Knights.