PREVIEW: Limhamn Griffins vs Örebro Black Knights. Tredje raka bortamatchen.

An English version of the preveiw follows bellow.

Efter årets första förlust borta mot Carlstad Crusaders har Örebro Black Knights bara haft en vecka på sig att ladda om batterierna inför säsongens tredje raka bortamatch. Motståndare är 5:an i superserie Limhamn Griffins som i sin senaste match också förlorad med 29-24 mot Northside Bulls. Mötet är upplagt för en kamp mellan två revanschsugna lag.

Limhamn har ett stort och stark lag och inför fredagens möte har Black Knights fokus legat på att bli tuffare och mer fysiska i sitt spel. Samtidigt kommer Black Knights behöva se upp för Limhamns RB:par, #22 Pär Danielsson & #30 Timmy Göransson, två spelare som bidragit starkt till Limhamns offensiv under säsongen.

Headcoach Fiddler har möblerat om lite i den offensiva uppställningen inför mötet i Malmö, men trots att snart halva säsongen har gått är Black Knights trupp fortfarande intakt och laget är nästan fria från skador.

– Vi har ett osjälviskt lag som kämpar för varandra och det är det spelet vi spelar. Limhamn är ett starkt lag med stora spelare och det är alltid en utmaning att möta ett sånt motstånd, Aaron Fiddler

Limhamn Griffins – Örebro Black Knights spelas kl 1800 fredag den 13/5, matchen sändas på Tv4 Sport.

Spelare att hålla extra koll på i Örebro Black Knigths: #16 Jimmy Palmborg har chans att gå upp  i ensam ledning i antalet gjord td:s för en WR. Just nu delar han första platsen med Carlstad Crusaders Jacob Dahre.

Offense

Position # Name
QB 6 John Knox
RB 31 Marcus Hudritsch
WR Tomas Jacobsson
WR 88 Mattias Gauthier
WR 86 Johan Stål
WR 16 Jimmy Palmborg
RT 78 Jawaugn Arnold
RG 79 Lucas Lavin
C 77 Johan Ivarsson
LG Martin Arvidsson
LT 60 Pontus Messing

Defense

CB 1 Alex Sundström
CB 4 Johan Lindahl
Safety 21 Filip Berglund
Safety 28 Sebastian Gauthier
Sam 2 Eric Murphy
Mike 7 Filip Jönsson
Will 13 Josh Murphy
DE 90 Oskar Karlsson
DT 91 Cesar Hebel
DT 56 Sebastian Nilsson
DE 44 Niklas Persson-Ghylfe

Preview Limhamn Griffins vs Örebro Black Knights.
Third straight away game.

After the first loss of the season against Carlstad Crusaders, Örebro Black Knights only had a week to recharge the batteries before the season’s third straight road game. Opponents are superseries 5th placed team Limhamn Griffins. Limhamn lost their last match by 29-24 against Northside Bulls. Fridays meeting is set for a battle between two teams hungry for revenge.

Limhamn have a big and strong team, and ahead of Friday’s meeting, the Black Knights focus have been on becoming tougher and more physical in their play. Black Knights will have to watch out for Limhamns RB pair,  #22 Pär Danielsson & #30 Timmy Göransson, two players who contributed greatly to Limhamns offensive during the season.

Head Coach Fiddler has rearranged some of the offensive lineup for the meeting in Malmö, but even though half the season has passed the Black Knights squad is still intact and the team is almost free from injurys.

– We have an unselfish team that fights for each other and that’s the game we play. Limhamn is a strong team with big players and it’s always a challenge to meet this kind of adversaries, Aaron Fiddler

Limhamn Griffins – Örebro Black Knights played at 1800 on Friday 13/5, the match broadcast on TV4 Sport.