Preview: Årets första bortamatch, en giganternas kamp.

Örebro Black Knights beger sig ut på vägen i årets första bortamatch efter två raka hemmasegrar på Behrn Arena. Omgångens motståndare är Stockholm Mean Machines, laget som Black Knights inledde säsongen mot. Trots att Black Knights vann det första mötet tar lagets headcoach Aaron Fiddler inget för givet inför lördagens drabbning.

image

– Det är alltid intressant med bortamatcher, det här är vår första och man vet aldrig hur ett lag reagerar. Bortamatcher innebär helt nya förutsättningar. Vissa lag har en förmåga att höja sig när de inte spelar undre press från hemmapublik medan andra får det tuffare. Men vår plan är enkel, vi ska spela vårt spel: hårt, snabbt och effektivt, säger Aaron Fiddler Headcoach Örebro Black Knights.

Matchens stora kamp kommer stå mellan två av superseriens giganter, i Stockholm är det WR Ivan Pavlovic som är det farligaste vapnet som laget har offensivt och i Black Knights är det CB Alexander Sundström som leder lagets solida defensiv. Hittills har Sundström haft en fantastisk start på säsongen tillsammans med ett mycket starkt Black Knights försvar. På bara två matcher har Sundström lyckats med plocka ner fyra interceptions vara av en ledde till en touchdown.

20160415-BK-vs-SMM-Behrn-53202

Trots Black Knights två övertygande hemmasegrar och de höga siffrorna framåt är headcoach Aaron Fiddler inte nöjd och inför lördagens match siktar Black Knights på att få en större balans i sitt offensiva spel.

– Visst, vi spelar bra, men vi kan mycket bättre. Vi hade lite otur med vädret i vår senaste hemmamatch men vi kan inte låsa oss till en typ av spel som vi gjorde. Framåt har vi flera lyssande spelare och för att vi ska kunna vinna gäller det att vi använder oss av alla vapen vi har, säger Aaron Fiddler

Matchen spelas kl 15:00 Lördag på Zinkendamms IP

Troliga starters:

Offense
3 Joey Cafferky jr
4 Johan Lindahl
6 Joh Knox
16 Jimmy Palmborg
31 Marcus Hudritsch
60 Pontus Messing
75 Eric Karlsson
77 Johan Ivarsson
78 Jawaugn Arnold
79 Lucas Lavin
88 Mattias Gauthier

Defense
1 Alexander Sundström
2 Eric Muphy
10 Damien Rosette
13 Josh Muprhy
21 Filip Berglund
28 Sebastian Gauthier
44 Niklas Persson-Ghylfe
56 Sebastian Nilsson
90 Oskar Karlsson
91 Cesar Hebel
99 Kevin Mellberg