CB Alexander Sundström till ÖSK

Idag rapporterade NA-sporten att Black Knights Cornerback Alexander Sundström skrivit på kontrakt med ÖSK Bandy efter det att Superserien tagit slut – förhoppningsvis inte förrän den 9e Juli efter final på Stockholms Stadion.

– Det är en bra lösning för mig. Jag har alltid spelat bandy och det går bra att kombinera säsongerna. Det gör mig till en bättre spelare i båda sporterna att hålla på över hela året med elitidrott, säger Alexander som därmed flyttar heltid till Örebro.

Innan det blir tal om att gå ut på is ska dock Sundström leda sitt lag till seger mot Uppsala 86ers på hemmaplan nu på lördag, kickoff kl. 15.15. I premiärmatchen stod han för en gedigen insats och ledde försvaret med 5 solotacklingar och två interceptions, varav han tog den ena hela vägen till en touchdown.