Hyresgästföreningen matchvärdar i premiären 15 April

Den 15e April kickar äntligen Superserien igång för 2016 års säsong! Första matchen erbjuds också du som är medlem hos Hyresgästföreningen en unik möjlighet att gå på matchen helt gratis i och med organisationens samarbete med Black Knights! Inte nog med det – detta erbjudande gäller hela säsongen! Klubbchef Jimmy Palmborg tror erbjudandet kan locka mycket publik till Behrn Arena och innebära en bra goodwill för Hyresgästföreningens medlemmar.

– Det här är andra året i rad vi samarbetar med Hyresgästföreningen. I fjol hade vi ett familjepris till medlemmar i HGF som utnyttjades friskt. Det visade sig finnas en stor efterfrågan hos Hyresgästföreningens medlemmar för något liknande, varpå vi är glada att kunna erbjuda dem en ännu bättre förmån i år. Jag hoppas detta kommer leda till att många nya fans tar sig till Behrn Arena och upptäcker vår fantastiska sport!

Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som jobbar för hyresgäster, bl.a genom att förhandla hyresnivåer för Sveriges hyresrätter. De backar upp sina medlemmar med juridisk rådgivning, förhandlar hyror och ger dig som medlem verktygen att påverka där du bor. Du kan läsa mer om vad HGF håller på med och vilka förmåner du har som medlem på www.hyresgastforeningen.se

Black Knights kommer även framöver ha olika teman för alla hemmamatcher. Håll utkik på vår hemsida och på facebook för mer information kring detta!

Tre rader stor röd