Tre Västeråsspelare till Örebro Black Knights

Örebro Black Knights kan med stor glädje offentligöra att man har skrivit kontrakt med Sebastian Gauthier (DB), Mattias Gauthier (WR) samt Zsolt Zétényi (OL) som alla tre spelade i Västerås Roedeers säsongen 2015. Samtliga tre kommer spela med Örebro Black Knights under säsongen 2016.

– Det här rör sig om ett par riktigt tunga värvningar, säger sportchef David Jonsson. Jag vågar påstå att näst intill samtliga Superserieföreningar varit och dragit i killarna.

– Sebastian Gauthier, som är den mest meriterad av killarna, kan tillgodoräkna sig 6 seniorlandskamper och 3 juniorlandskamper. Mattias har hunnit med 2 juniorkamper samt 2 med ULU (Ungdomslandslaget). Samtliga tre spelade på både offense och defense och var en oerhört central del i Roedeers spel under 2015. Killarna kommer utöver sin skicklighet tillföra attityd och vinnarskalle säger Jonsson, något vi aldrig kan få tillräckligt av. De passar dessutom utmärkt in i de långsiktiga visioner föreningen satt upp mot säsongen 2020 där målet är att ta 4 guldmedaljer (U19, Div.1 Dam, Superserien och Champions League).